Den perfekta kvällen, för den perfekta personen

Årets mest romantiska dag – alla hjärtans dag, närmar sig. Den 14 februari kräver en perfekt kväll för att fira kärlek med. Valmöjligheterna är många och det kan vara svårt att bestämma sig vad det perfekta upplägget av. Här kommer en kort guide för dig som har svårt att guida dig i djungeln av restauranger, barer och presenter. Följ guiden till punkt och pricka och få en garanterat lyckad kväll, eller ta inspiration och planera din egna perfekta kväll.

Förbereda sig

Det första steget till en lyckad kväll är självfallet förberedelserna innan. Genom att anstränga sig och fixa sig fin för den man håller kärt så visar man sin uppskattning för den personen. Känner man sig extra fin så får man även bättre självförtroende och sätter extra guldkant på kvällen. Känner man sig speciell kvällen till ära så ökar definitivt chansen att kvällen i sig även känns som en speciell kväll. Så ta möjligheten att lägga lite extra tid på att fixa till dig för kvällen, och lita på att kvällen kommer bli speciell.

Italienska köket på Söder

Förberedelserna är färdiga och då är det självklart hög tid att bege sig till en restaurang som är perfekt kvällen till ära. Restaurang SPAGO på Götgatan är det perfekta valet och här bör man reservera bord i förväg, för många kommer med samma goda ide. Stämningen är trevlig och det italienska köket underbart. Börja kvällen med varsitt glas bubbel i baren följd av en utsökt tryffelpasta inne i restaurangen. Känner ni er extra lyxiga kan middagen avslutas med valfri dessert från menyn. 

Drink i 20-talets optimism

Bege er sedan till Stockholms innerstads pärla – Haymarket by Scandic. Kliv in i 20-talets optimism och härliga anda och avsluta kvällen med varsin välsmakande drink i baren. Här är inredningen som tagen ur 20-talet och varje detalj är noggrant genomtänkt. Vid huvudingången spelas svartvita filmer på rullande band, och hängslen på bartendern är lika självklart som de sammetsgröna fåtöljerna. 

Utvalda presenter

En perfekt kväll är självklart inte perfekt utan den perfekta presenten! Överraska den du håller kärt med en personlig present som bevisar hur bra du känner personen, och hur mycket omtanke du lagt ner på ert kärleks-firande. Hallbergs Guld har ett brett utbud av romantiska presenter – vackra örhängen i silver, eller varför inte ett diamantarmband? Annars är ett vackert halsband i guld alltid ett säkert kort – romantiska presenter kommer i alla olika former och typer.