Spa på Alla hjärtans dag?

Att fördriva tiden på alla hjärtans dag ska inte vara ett problem! Det ska vara ren kärlek.

Vad skulle inte passa bättre än en hel- (eller halv) dag på en spa-anläggning och kanske komplettera det med en romantisk middag och hotellövernattning.

pool-area-wisby-hotel-visby

Selma City Spa var från början ett koncept som spann vidare på Selma Spa från Sunne som är ett av de främsta spa-anläggningarna i Sverige. Numera finns Selma City på tre orter i Sverige: Stockholm, Visby och Uppsala. Samtliga Spa’n drivs tillsammans med Clarion hotellen och i finns i samma byggnad som hotellen. I samma byggnad finns också restauranger som drivs i samarbetet med mästerkocken Marcus Samuelsson: Restaurang American Table på Clarion Hotel Sign i Stockholm och Kitchen and Table på Clarion Hotel Visby och Clarion Hotel Gillet i Uppsala.

Trevlig och nyttig mat på alla hjärtans dag?

Ovan länk leder till menyn som Selma City Spa i Stockholm erbjuder. Det finns alltså även nyttig och fräsch mat att tillgå direkt på Spa’t – varför inte starta där och ta middagen i MArcus Samuelsson’s restaurang?

clarionsignspa_0185

I spa’t serveras vi mat med smaker från Karibien, saftiga juicer och lokala godsaker. Läckra salladsrätter som mättar och snacks som triggar. Ät här eller köp med. Lite av varje, mixa som du vill. Inga krav och inga regler.